A Simple Key For nekretnine u istri hrvatskoj Unveiled

Wiki Article

Mi vam možemo pomoći oko svih bitnih pitanja u vezi oglašavanja i izrada World-wide-web stranica, mi smo tim iskusnih stručnjaka koji će vas rado saslušati, savjetovati i voditi do cilja

Stancija na osami, idealno za investiranje u luksuznu vilu za odmor, u seoski turizam, OPG ili manje turističko naselje/camp

PAŽNJA! U tijeku su pokušaji prijevara putem e-maila. Nemoj odgovarati na e-mailove koji ti stižu s nepoznate adrese niti slati svoje podatke koje te traže. Saznaj više

Na engleskom je ‘PIN’ što znači ‘osobni identifikacijski broj’ i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

Jedna od najposjećnijih regija u Hrvatskoj, ne samo zbog jedinstvene arhitekture koja spaja Professionalšlo Rimsko Carstvo s današnjom mediteranskom kulturom, već i zbog prirodnih ljepota, nacionalnih parkova, bistrog mora i skrivenih dragulja kulturne baštine koja privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Hrvatski portal za nekretnine će Vam pomoći pronaći savršenu nekretninu: stan, kuću, vilu, zemljište ili projekt za investiciju.

Kartal je mjesto na kojem se nalazi većina istanbulskih tvornica. Zapošljava više od four hundred velikih i srednjih tvornica i 1300 malih industrija. Svake godine quality se nove kuće za radnike i njihove porodice. Na obali se quality vile i stambeni kompleksi za ljude s visokim dohotkom.

Wise Invest Attributes osnovana i u vlasništvu brokera/posrednika/agenta luksuznih nekretnina Milana Mandića, vrhunska je agencija za promet luksuznih nekretnina u Europi – Hrvatskoj – Opatijskoj rivijeri, koja nudi klijentima uslugu u „bijelim rukavicama“, inovativne marketinške strategije i sveobuhvatni profesionalizam.

Sva infrastrukturalna instalacija je smještena u tzv. energetski prsten oko zgrada, dok se elektro, strojarska instalacija grijanja ,hlađenja te informatičke mreže nalaze ispod krovova. Sve to polučilo je energetski razred „A“ klase i dobivanje prestižne nagrade za arhitekturu (2014.godini) Kovačić te nominaciju za svjetsku nagradu Mies van der Rohe.

Istra, Barban građevinsko zemljište 963m2 s građevinskom dozvolom za dvije kuće

Parentium Housing Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Slažem se

The account with the email handle by now exists on the internet site. To synchronize with Social Community Login plugin you should enter the password for your account on the positioning.

Ako trenutno ne možete pronaći odgovarajuću nekretninu na našim web stranicama, slobodno nas kontaktirajte i naši agenti za nekretnine će pronaći nekretninu po vašoj specifičnoj potrebi.

Isto tako možemo Vam ponuditi nekretninu koja će vam donijeti zadovoljstvo u njenom korištenju i biti istovremeno vrijedna investicija koja Vam vraća uloženo.

Primarni način na koji ljudi mogu doći kotarom Atasehir je automobilom. Javni prijevoz rijetko tamo putuje, ali osigurano je podzemno i siguran parking na get more info otvorenom.

Report this wiki page